Thuis

Shenzhen Koeok Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Ongeveer de V.S.

 

Who is wij?

KOEOK-de Macht is één van de belangrijke van de het systeemoplossing en dienst van de energieopslag leverancier vele jaren op wereld.

Ons kernteam van KOEOK-Macht heeft zich op het toepassingsgebied van lithium-ionenbatterijen meer dan 15 jaar geconcentreerd,

integrerend de belangrijkste verbindingen van de industriële ketting, met systeemontwerp, BMS-ontwikkeling, PAKontwerp, omschakelaarsontwikkeling,

ladersonderzoek en ontwikkeling, industrieel ontwerp, elektronische kringen, software-ontwikkeling, thermisch beheer,

simulatie, elektrochemie, automatisering, vormen en andere zeer belangrijke verbindingen van onafhankelijk onderzoek

en de ontwikkelingsmogelijkheden en een aantal kern patenteerden technologieën, met de capaciteit om algemene oplossingen te verstrekken

voor de systemen van de lithiumbatterij en de leveringsmogelijkheden van begin tot eind.

 

China Shenzhen Koeok Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Wat wij doen?

KOEOK-de Macht specialiseert zich momenteel in de woon en kleine commerciële markt, pogend de rendabelste en geschikt-voor-doeloplossingen te leveren. Wij kunnen de producten en de dienst zoals de Opslagsystemen van de Huisenergie, Draagbare Krachtcentrales, het Industriële en commerciële Systeem van de Energieopslag, de Slimme modules van de Lithiumbatterij en Slimme Hybride Omschakelaar leveren.

China Shenzhen Koeok Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Waarom ons?

40% van KOEOK-Macht 200 zijn de werknemers ingenieurs, die in de industrie van de energieopslag met meer dan 14 jaar van ervaring zijn geweest. Wij zijn hartstochtelijk op de rol die de batterijopslag in de schone energierevolutie en het verbeteren van de betrouwbaarheid van het elektriciteitsnetwerk kan spelen.
De beroeps & het veiligheidsontwerp verzekeren uw veiligheid en groene Energie.

Wij hebben de fabriek van het de batterijpak van meer dan 5.000 Vierkante Meters, professionele productiemachines. Al deze kunnen 1,2 miljoen eenheden productiecapaciteit per jaar waarborgen.
Onze professionele QC technici die de totale kwaliteitscontrole in elk proces uitvoeren.
Ons testcentrum zal vele veiligheidstests vóór massaproduktie, als Vrije daling, effect, spijker het doordringen, het Verpletteren Thermische schok, Projectiel, Kort:sluiten, Overbelasting & over lossing doen.

China Shenzhen Koeok Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

high-tech bedrijf het integreren ontwerp, productie, verwerking en verkoop.

 

Onze Bedrijfproducten omvatten de lithium-ionenbatterij van het zacht-pakpolymeer, cilindrische lithium-ionenbatterijen, vierkante aluminiumshell batterij, de batterijpakken van de hoog-tariefmacht, de pakken van de energieaccu, etc…. Deze producten worden wijd gebruikt op stroomhulpmiddelen, Elektrische three-wheeled/met lage snelheid vierwielige voertuigen met twee wielen, Diverse draagbare elektronische digitale producten, Slimme wearable apparaten, Slimme huizen, het speelgoed van Kinderen, Medisch schoonheidsmateriaal, Robots, de opslagmacht van de Windenergie, de voeding van de zonne-energieopslag en andere gebieden.

Ons bedrijf is geëngageerd aan het worden een leider in deze industrie, altijd aanhangend de „beste kwaliteit, de redelijkste prijs, en de meest bevredigende dienst“, terwijl het achtervolgen van de productieproducten van uitstekende kwaliteit, besteden wij ook aandacht aan de behoeften van klanten;

 

Wij hangen klantentevredenheid aan als doel van het de dienstconcept; Hang altijd de opdracht van het bedrijf van het voorzien van consumenten van milieuvriendelijke en schone energiebatterijen aan met gebruikswaarde; Geëngageerd aan de bouw van het bedrijf in een leider in nieuwe energieproducten en streef hard.

Shenzhen Koeok Technology Co., Ltd.
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Merken : KOEOK

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 20000000-30000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 80% - 90%