Thuis Over ons

Geschiedenis

Bedrijfsprofiel

Co. van Shenzhensunfid New Energy, Ltd is een professionele fabrikant van het Systeem van de Zonne-energieopslag en de LEIDENE installatie groeit licht, zich concentreert op het gebied van vernieuwbare, schone, duurzame energie en moderne landbouw. De voorganger is Elektronisch de Technologieco. van Shenzhen KOEOK, Ltd. Door constante inspanning van een groep ervaren deskundigen, kunnen wij betrouwbare producten, één eindeoplossing en de kant en klare diensten voor u aanbieden! Ondertussen, zijn wij geëngageerd aan het ertoe bijdragen om nationale netto nul en voedselveiligheid te versnellen, en koolstof neutrale ambities in andere wereldmarkten.

 

Onze hoofdproducten: PV het paneel, BESS (de opslagsysteem van de batterijenergie), iedereen in één ESS (allen in één systeem van de energieopslag), I & C integreerden ESS (het Industriële & Commerciële geïntegreerde Systeem van de Energieopslag), Zonnemachtssysteem, groeien de van-netomschakelaar en de LEIDENE installatie licht & controle. Met ervaren groep deskundigen en jaren van ervaring, zullen één eindeoplossing en de kant en klare dienst beschikbaar hier zijn om meer waarde voor u te maken, samen te winnen!

Wij proberen ons beste om onze sterkte voor wereldcrisis van netto neutrale emissieloos en koolstof, klimaatcontrole en voedselveiligheid bij te dragen.

 

Onze visie: Om de leider in Duurzame energie en de Moderne Landbouwindustrie te worden, om voedselveiligheid te houden, verminder koolstofemissies en schone energieduurzaamheid door innovatie en de kant en klare diensten met gebruik van geavanceerde technologieën.

 

Onze Opdracht: Om high-tech producten, één eindeoplossing en de snelle uitzonderlijke sociale dienst te verlenen die de verwachtingen van onze geachte klanten overschrijden.

 

Onze Waarden: Het integreren, Verwezenlijking en Innovatie in alle aspecten van onze zaken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van Shenzhensunfid New Energy, Ltd, een professionele fabrikant van geleide installatie groeit licht en het systeem van de energieopslag, concentreert zich op het gebied van vernieuwbare, schone, duurzame energie en moderne landbouw.

 

Onze hoofdproducten: PV het paneel, BESS (de opslagsysteem van de batterijenergie), iedereen in één ESS (allen in één systeem van de energieopslag), I & C integreerden ESS (het Industriële & Commerciële geïntegreerde Systeem van de Energieopslag), Zonnemachtssysteem, groeien de van-netomschakelaar en de LEIDENE installatie licht & controle.

Shenzhen SunFiD New Energy Co.,Ltd
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Merken : SUNFiD

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 20000000-30000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 80% - 90%